Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Hong Kong

Proprietate de vânzare în Hong Kong

Hong Kong este un teritoriu autonom în sud-estul Chinei. În trecut era o colonie britanică. Centrul urban este plin de viață și dens populat și este un important port și un hub financiar global, cu o panoramă cu zgârie-nori. Districtul central găzduiește monumente precum Turnul Chinei Ieoh Ming Pei. Hong Kong este, de asemenea, una dintre cele mai faimoase destinații comerciale, renumită pentru articole de îmbrăcăminte personalizate și pentru piața de noapte a Temple Street. Este înconjurat de Marea Chinei de Sud la est, sud și vest și se învecinează cu orașul Shenzhen, în Guangdong, la nord cu râul Shenzhen.

Dacă ați decis să vă mutați în Hong Kong sau doar să căutați proprietăți de vânzare în Hong Kong, trebuie să știți că guvernul a introdus un nou impozit pe postul vacant și restricțiile privind sistemul de vânzare anticipată. Totuși, se preconizează că prețurile pentru locuințe vor crește cu încă 7% în următoarele șase luni. Pentru a păstra ratele de vânzare, dezvoltatorii vor construi probabil apartamente mai mici.

Potrivit prognozei imobiliare din Hong Kong în 2018 la jumătatea anului, tendința ascendentă a prețurilor locuințelor s-ar încetini în a doua jumătate, după ce guvernul a introdus o nouă taxă pentru vacanțe și restricții fiscale înainte de vânzare. Prețurile proprietăților de vânzare în Hong Kong ar fi trebuit să crească cu încă 7% în următoarele șase luni. Pentru a proteja ratele de vânzare, dezvoltatorii vor construi probabil apartamente mai mici. Dimensiunea medie a noilor apartamente a scăzut deja cu aproximativ 40% în ultimii 6 ani.

Unitățile mai mici și prețurile mai ieftine cu finanțarea dezvoltatorilor au contribuit la vânzări puternice pe piața primară în prima jumătate, dezvoltatorii reușind să vândă peste 50% din unitățile lansate în majoritatea proiectelor noi.

La sfârșitul lunii iunie, guvernul a anunțat șase noi inițiative pentru soluționarea problemelor locative ale orașului. Printre acestea s-a numărat impozitul de vacanță extrem de speculativ pentru piața primară.

Decizia guvernului de a introduce inițiative suplimentare pentru a rezolva problemele locuințelor în oraș într-un moment în care ratele dobânzilor cresc și ciclul actual al pieței este deja în ultimele etape și prezintă riscuri. Când piața se schimbă, toate aceste măsuri de răcire introduse în ultimii ani ar putea intensifica orice criză, ducând la o cădere liberă a pieței. În plus, un număr tot mai mare de cumpărători interesați de proprietățile de vânzare în Hong Kong s-au bazat pe finanțarea dezvoltatorilor, care aplică rate ale dobânzii mai mari și nu necesită teste de stres pentru cumpărători

2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB